Kulunvalvonta

Lukitusjärjestelmällä voidaan rajata käyttäjien kulkualueita ja pääsyjä tiloihin. Jos käyttäjäliikennettä on paljon ja kulkuoikeudet muuttuvat usein, sähköinen kulunvalvonta on varma ratkaisu.

Hyvin suunniteltu ja toimiva kulunvalvonta antaa joustavuutta kulkuoikeuksien hallintaan. Muutokset tallentuvat järjestelmään lähes reaaliajassa, mikä auttaa esimerkiksi hukkuneiden avainten tai kulkutagien kuolettamisessa, jolloin vältytään turvallisuusriskeiltä ja koko lukoston uusimiselta.

Kulunvalvontajärjestelmään voidaan integroida myös työajanseuranta, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi liukumien, poissaolojen ja ylitöiden seurannassa palkanmaksun tukena. Lisäksi kulunvalvontajärjestelmään voidaan integroida myös rikosilmoitinjärjestelmä, videovalvontajärjestelmä sekä rekisterikilventunnistus.

Turvasuojaustehtäviä suorittaville liikkeillemme on myönnetty lain edellyttämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Lupa vaaditaan lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Lue lisää elinkeinoluvasta ja katso elinkeinoluvan haltijat: poliisi.fi


Kysy lisää!